Concept & design
Concept & design

Visuele merkbeleving in schoonheid en eenvoud

Webdesign: website ontwerpen op basis van je brandstory

Rock the Web heeft jarenlang ervaring met professioneel maatwerk webdesign. Wij creëren uitsluitend uniek webdesign. We combineren adembenemende merkbeleving met frictieloze gebruikerservaring.

Webdesign van Rock the Web bestaat uit 3 stappen:

1. Branding

Als eerste brengen we je merk in kaart. Denk hierbij aan je identiteit, logo en brandstory. We zijn benieuwd waarom klanten kiezen voor jouw organisatie. We willen weten wat je wilt uitstralen. En met welk gevoel je websitebezoekers wilt prikkelen. Zo krijgen we inzicht in je DNA.

Een eerste indruk werkt beter als die blijft hangen bij je bezoekers. Dat mag professioneel en creatief. Of een stukje eigenwijs en speels. Net wat bij jou past.

2. Wireframes

Communicatie is het sleutelwoord. Om samen op één lijn te komen, maken we eerst wireframes van het ontwerp. De wireframes (draadmodellen) hebben als doel om gezamenlijk tot overeenstemming te komen.

Je weet dan hoe je website op hoofdlijnen eruit komt te zien. In deze stap focussen we op de inhoud en functionaliteit zonder dat we ons verliezen in details. Op deze manier treffen we de juiste voorbereidingen voor de volgende stap. Zo voorkom je verrassingen.

3. Webdesign

Professioneel webdesign is en blijft maatwerk. Na goedkeuring van de wireframes gaan we over tot het ontwikkelen van het webdesign. Responsive design, material, flat of conversiegericht. Rock the Web staat voor vakmanschap en 100% tevredenheid.

We verliezen nooit de eindgebruiker uit het oog: de websitebezoeker. Goed webdesign is immers meer dan een online visitekaartje. Een website dient vooral gebruiksvriendelijk te zijn. Daarom ontwerpen we ook voor verschillende schermformaten zodat het overal gelikt uitziet. Dat doen we door te voldoen aan de nieuwste webstandaarden en inzichten voor gebruikerservaring.

Juul Reumkens, creative director

Ontwerpen voor optimaal rendement

Wij hebben ruim 15 jaar kennis en ervaring met ontwerp voor het web. Hierdoor weten wij hoe we gebruiksgemak en rendement op een ideale manier kunnen samenvoegen tot een prachtige en effectieve website.

We rock your brand

Elk bedrijf heeft zijn eigen karakter. Je unieke visuele identiteit is wat klanten direct ervaren zowel offline als online. Denk aan het bezoeken van je bedrijfspand, webshop, of je uitingen op social media. Positioneer je bedrijf krachtig in de markt met een scherpe visuele identiteit. Je merk wordt dan een verhaal dat klanten bindt.

Branding laat mensen bewust of onbewust kiezen voor je producten, diensten of bedrijf. Het geeft aan waar je voor staat. En nog belangrijker: waar je niet voor staat. Rock the Web is creatief en anders. Wij gebruiken krachtige beelden en iconische verhalen. Zo creëren wij voor jouw organisatie een unieke merkbeleving.

Logo en huisstijl

Rock the Web is naast branding gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s en huisstijlen. Afhankelijk van je budget en wensen kunnen wij je helpen met een unieke huisstijl en logo. Tijd voor een make-over of een professionele uitstraling? Rock the Web adviseert je hier graag bij.

Huisstijldragers: één consistente manier van merkbeleving

Naast het opzetten van je logo en huisstijl zijn er ook andere huisstijldragers. Rock the Web begeleidt je van concept tot design. Van super strakke banners voor Google Adwords tot aan hoogwaardig afgewerkt drukwerk. Veel gevraagde huisstijldragers die wij dagelijks ontwikkelen zijn: briefpapier, visitekaartjes, banners, folders, social media, beursstands, advertenties en nieuwsbrieven.

Let's get to business

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze internetstrategen.

Gratis strategiesessie
Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.