Webdevelopment
Webdevelopment

Maatwerk dat aansluit op je online ambities met WordPress

Online ambities

Is jouw organisatie klaar voor het realiseren van jullie online doelstellingen? Met Rock the Web staat je online marketing en website als een huis. Je website is vaak je eerste touch point in de customer journey. Niet alleen je klanten bezoeken je website ook je collega’s, partners, leveranciers en andere stakeholders krijgen via het web een eerste indruk van je organisatie. Zorg er dan ook voor dat het een verbluffende indruk is! Wij helpen je.

Waarom een website van Rock the Web een slimme keuze is

 • Professioneel maatwerk voor elke organisatie
 • Meedenken vanaf dag één met het inrichten van je online bedrijfsprocessen
 • Een passend design door onze pixelsmids
 • JavaScript, API’s, CSS en HTML: onze codemasters bouwen het voor je
 • Mobile responsive: je website werkt op elk apparaat
 • Zoekmachine vriendelijk: snelle laadtijden en betere veiligheid

Webdevelopment bij Rock the Web

Meer vrijheid en flexibiliteit

WordPress is een flexibel systeem. Techniek staat namelijk nooit stil en is altijd aan verandering onderhevig. Een flexibel systeem geeft je dan de ruimte om mee te groeien zodat je website altijd in sync loopt met je online ambities. Dus wel zo handig en kosten efficiënt om te kiezen voor een meegroei-website.

WordPress

Onze beste vriend

Rock the Web is WordPress specialist. Wij maken zo goed als alles met WordPress. We gebruiken de wijsheid van de WordPress-community met de 45.000 plugins die direct beschikbaar zijn of we programmeren een maatwerk plugin voor je. Hierdoor bereik je sneller je doelstellingen en ben je snel online.

Wist je dat WordPress momenteel door 32% van het web gebruikt wordt als basis voor een website, app of blog? WordPress heeft zich dan ook bewezen als solide website-platform.

Bij Rock the Web betekent dat
 • Deskundig advies om het maximale uit je website te halen
 • Je als organisatie 100% eigenaar bent van je website
 • Eenvoudig kunt switchen van ontwikkelbureau
 • Diepgaande integraties en koppelingen mogelijk zijn met andere applicaties
 • Multidisciplinair team dat meedenkt in oplossingen en mogelijkheden

Onze WordPress services

WordPress optimalisatie

Je verliest zoekposities als je website niet snel reageert. Zonde dus als je website erg traag is. Schone, professionele Rock the Web WordPress code in combinatie met geavanceerde caching technieken en hosting voorkomen dit en zorgen voor snelle laadtijden.

En deze snellere laadsnelheid wordt door de zoekmachines weer beloond met hogere zoekresultaten. Rock the Web zorgt ervoor dat je WordPress-website draait als een zonnetje en jij beter gevonden wordt.

WordPress hosting

Rock the Web zorgt ook voor stabiele hosting. Onze hosting draait op de meest betrouwbare systemen in de industrie. Hierdoor ben je verzekerd van een optimale bereikbaarheid. In overleg stellen we een webhostingpakket samen dat past bij de omvang en bezoekersaantallen van je website.

WordPress onderhoud

Betreft het onderhoud van je website zit je bij Rock the Web goed. Maandelijks zorgen wij voor back-ups en voeren wij updates uit. Zo blijft je website veilig en kun je genieten van de voortdurende innovatie in functionaliteit en gebruiksgemak. Voordat we live gaan testen we alles en bij eventuele calamiteiten staan we voor je klaar.

WordPress security

We hebben diverse methodes om je WordPress installatie veiliger te maken en te beschermen voor aanvallen van buitenaf. Met onze versleutelde SSL-certificaten heeft je website een veilige verbinding. Wel zo netjes voor je gebruikers en onderdeel van je AVG checklist.

WordPress training

Een van de redenen waarom wij zo van WordPress houden is omdat jij er als beheerder eenvoudig mee kunt werken. Bij oplevering van een websiteproject ontvang je van ons een persoonlijke WordPress cursus. Uiteraard staan wij ook na oplevering voor je klaar voor ondersteuning en advies.

Let's get to business

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze internetstrategen.

Gratis strategiesessie
Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.