Website laten maken in Limburg
Website laten maken in Limburg

Je website laten maken in Limburg? Laat het over aan Rock the Web!

Maatwerk websites met uniek design en complexe functionaliteiten

Een verbluffende indruk achterlaten bij jouw collega's, partners, leveranciers en stakeholders? Met een maatwerk website van Rock the Web brengen wij het beste uit jouw organisatie naar voren. Je website is vaak je eerste touch point in de customer journey en verdiend daarom de nodige tijd en aandacht. Wij helpen je hier graag mee.

Waarom een website van Rock the Web een slimme keuze is

 • Professioneel maatwerk voor iedere organisatie
 • Meedenken vanaf dag één met het inrichten van je online bedrijfsprocessen
 • Een passend design door onze pixelsmids
 • JavaScript, API’s, CSS en HTML: onze codemasters bouwen het voor je
 • Mobile responsive: je website werkt op elk apparaat
 • Zoekmachine vriendelijk: snelle laadtijden en betere veiligheid

Juul Reumkens, creative director

Website laten maken in Limburg

Rock the Web heeft jaren ervaring met het bouwen van maatwerk websites volledig naar wens. Verbluffende designs en complexe functionaliteiten. Graag stellen wij ons voor als partner die met je meedenkt en -groeit.

WordPress

Onze CORE BUSINESS

Rock the Web is een specialist op het gebied van WordPress. Vrijwel alle websites bouwen wij op basis van dit open-source content management systeem.

Wist je dat WordPress momenteel door 37% van het web gebruikt wordt als basis voor een website, webshop, app of blog? Door gebruik te maken van de WordPress-community bundel je de kennis van programmeurs over de hele wereld. WordPress heeft zich hierdoor dan ook bewezen als solide website-platform.

Dit is wat het betekent voor jou
 • Je krijgt deskundig advies om het maximale uit je website te halen
 • Je bent als organisatie 100% eigenaar van je website
 • Je kunt te allen tijde eenvoudig switchen van ontwikkelbureau
 • Je initialiseert gemakkelijk diepgaande integraties en koppelingen met andere applicaties
 • Je profiteert van eindeloze oplossingen voor al jouw ideeën

Onze WordPress diensten

WordPress optimalisatie

Je verliest zoekposities als je website niet snel reageert. Zonde dus als je website erg traag is. Schone, professionele Rock the Web WordPress code in combinatie met geavanceerde caching technieken en hosting voorkomen dit en zorgen voor snelle laadtijden.

En deze snellere laadsnelheid wordt door de zoekmachines weer beloond met hogere zoekresultaten. Rock the Web zorgt ervoor dat je WordPress-website draait als een zonnetje en jij beter gevonden wordt.

WordPress hosting

Rock the Web zorgt ook voor stabiele hosting. Onze hosting draait op de meest betrouwbare systemen in de industrie. Hierdoor ben je verzekerd van een optimale bereikbaarheid. In overleg stellen we een webhostingpakket samen dat past bij de omvang en bezoekersaantallen van je website.

WordPress onderhoud

Betreft het onderhoud van je website zit je bij Rock the Web goed. Maandelijks zorgen wij voor back-ups en voeren wij updates uit. Zo blijft je website veilig en kun je genieten van de voortdurende innovatie in functionaliteit en gebruiksgemak. Voordat we live gaan testen we alles en bij eventuele calamiteiten staan we voor je klaar.

WordPress beveiliging

We hebben diverse methodes om je WordPress installatie veiliger te maken en te beschermen voor aanvallen van buitenaf. Met onze versleutelde SSL-certificaten heeft je website een veilige verbinding. Wel zo netjes voor je gebruikers en onderdeel van je AVG checklist.

WordPress training

Een van de redenen waarom wij zo van WordPress houden is omdat jij er als beheerder eenvoudig mee kunt werken. Bij oplevering van een websiteproject ontvang je van ons een persoonlijke WordPress cursus. Uiteraard staan wij ook na oplevering voor je klaar voor ondersteuning en advies.

Onze rocksterren

Ons team staat voor je klaar. Wij helpen je graag om je organisatie online te laten floreren. Dit doen we door een combinatie van ervaring, creativiteit en onze data driven aanpak. Door verschillende invalshoeken te betrekken bij elke business case kunnen we sneller schakelen en zorgen we ervoor dat het complete plaatje klopt.
Brian van Lent
Online strateeg & eindbaas
Juul Reumkens
Designking & eindbaas
Ivy
Plantaardige programmeur
Melanie
Marketing queen
Alexia
Content marketeer
Charly
Customer Relationship Manager
Jeroen
UX/UI designer
Alice
Fotografie en editing

Let's get to business

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze internetstrategen.

Gratis strategiesessie
Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.